Aanmeldingsformulier ontwerp huisstijl Het Hogeland

Uw aanvraag annuleren

Weet u zeker dat u wilt stoppen?

nee

De vier gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond gaan met elkaar herindelen en verder als één gemeente: Het Hogeland. Wij zijn op zoek naar nuchtere ontwerpbureaus die mooie en originele ideeën hebben voor een passende huisstijl: fris, betrokken, eigentijds en uitnodigend. We nodigen ontwerpbureaus met vernieuwende ideeën voor het gezicht van de gemeente Het Hogeland van harte uit om zich aan te melden.

De opdracht:
Ontwikkel een huisstijl -logo, kleuren-, vormen-, en beeldentaal en gebruik van lettertypen- voor de nieuwe gemeente Het Hogeland. U kunt zich laten inspireren door de visie Ruimte! en overige relevante documenten, waarin overzichtelijk staat beschreven waar wij met onze nieuwe gemeente naar toe willen. Het ontwikkelen van een huisstijlhandboek maakt ook onderdeel uit van de opdracht.

U kunt zich tot 12 december 2017, 12.00 uur voor de opdracht 'Ontwikkeling huisstijl Het Hogeland' inschrijven. Dit kan uitsluitend online via dit formulier.

Bij dit webformulier dient u mee te zenden als bijlage de door u ingevulde en ondertekende aanmelding (Word-bestand), met daarin de referenties. Naast een volledig ingevuld formulier met minimaal drie referentieprojecten vragen wij verder van u: een heldere motivatie, beschrijving van uw werkwijze en een overzichtelijke offerte.

Te doorlopen stappen

• Invullen