Nieuwsbericht Derde editie gemeentepagina 'Op weg naar Het Hogeland' is uit!

Gepubliceerd op: 28 juni 2018 16:20

De derde editie van gemeentepagina 'Op weg naar Het Hogeland' verschijnt vandaag op 28 juni 2018 in de Ommelander Courant. In deze editie leest u over de eerste kadernota van Het Hogeland en over de informatiekrant Samen Sterker, met nieuws over wonen, werken en leven in aardbevingsgebied. Daarnaast vindt u er verhalen over het vorige leven van het gemeentehuis van Winsum en over het succesvolle initiatief 'Colourful Het Hogeland'. En natuurlijk is er weer een nieuwe 'Typisch Het Hogeland'! Waar die dit keer uit bestaat? Kijk snel!

De gemeentepagina 'Op weg naar Het Hogeland' verschijnt eens per vier à zes weken in de Ommelander Courant. Vol met nieuws en verhalen over de vorming van gemeente Het Hogeland.

'Op weg naar Het Hogeland' automatisch in uw mailbox ontvangen? Neem dan gratis een e-mailabonnement.

Beeld editie 3 Op weg naar Het Hogeland