Nieuwsbericht Gemeentepagina 'Op weg naar Het Hogeland' - editie 25 oktober 2018

Gepubliceerd op: 25 oktober 2018 14:00

In de nieuwste editie van de gemeentepagina 'Op weg naar Het Hogeland' leest u over de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van 21 november 2018. Alle partijen nodigen u van harte uit om op 21 november de verkiezingsavond in sporthal De Mencke in Uithuizen bij te wonen. Daarnaast in deze editie onder meer:

• Tijdelijk ongemak door verhuizing van medewerkers van de gemeenten.
  • Overgang naar de Facebookpagina Gemeente Het Hogeland.
  • Een nieuwe 'Typisch Het Hogeland'.
  • Twee columns met het oude gemeentehuis in Usquert en hoe het schoolgebouw in Oldenzijl een nieuwe functie krijgt.

De gemeentepagina 'Op weg naar Het Hogeland' verschijnt eens per vier à zes weken in de Ommelander Courant. 'Op weg naar Het Hogeland' automatisch in uw mailbox ontvangen? Neem dan gratis een e-mailabonnement.

Op de keukentafel 25 oktober 2018