Nieuwsbericht Ruimte voor pioniers in de nieuwe gemeente Het Hogeland

Gepubliceerd op: 09 augustus 2018 14:30

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente in wording. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen een nieuwe organisatie op te bouwen. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend.

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland – een begrip dat je letterlijk kunt nemen maar dat ook vol symbolische betekenis zit. We hebben het over fysieke ruimte – ons prachtige landschap en de bijzondere dorpen, buurtschappen en kernen daarin –, maar ook over ruimte voor inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Om hun leven vorm te geven, om economische kansen te benutten, om de samenleving te ontwikkelen. Ruimte, ook voor bestuurders en medewerkers: om voor inhoudelijke vraagstukken pragmatische oplossingen te bedenken en die, desgewenst, als 'maatwerk' uit te voeren. Ruimte is een kracht en ruimte is een behoefte. Gemeente Het Hogeland wil mogelijkheden benutten die ruimte ons in velerlei opzicht biedt. Om kort te gaan: ruimte geven, ruimte krijgen, ruimte voelen.

Wij zoeken:

Teamleider/coach Human Resource Management

Teamleider/coach Communicatie

Strategisch adviseur Samenleving en Sociaal

Teamleider/coach KlantContactCentrum

Teamleider/coach Informatiebeheer

Reageren kan tot en met 3 september 2018.

Beeld bij vacatures op eigen media