Nieuwsbericht Vacature communicatieadviseur BMWE-gemeenten

Gepubliceerd op: 19 januari 2017 15:10

De gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond zijn op zoek naar een COMMUNICATIEADVISEUR voor 36 uur per week tot 1 januari 2019.

Gemeentelijke herindeling. De gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond (verder: BMWE-gemeenten) gaan op 1 januari 2019 fuseren.

Communicatie is in de herindelingsperiode van groot belang. Inwoners, bestuurders en medewerkers proactief blijven betrekken bij het proces. Dat is waar we voor gaan. In principe zal de communicatie in het herindelingsproces worden vormgegeven en uitgevoerd door de zittende medewerkers. Omdat de dagelijkse werkzaamheden ook 'gewoon' door blijven gaan, zoeken we een collega die regulier werk en lopende projecten kan overnemen.
Dat vraagt om een communicatieve duizendpoot die flexibel in de vier gemeenten kan inspringen op alle communicatievraagstukken. Geen dag wordt hetzelfde en je zal op vele werkplekken en verschillende niveaus moeten acteren.

We zoeken een 'stevige' communicatieadviseur die strategisch kan adviseren maar ook niet schroomt om de handen uit de mouwen te steken. Je zal de samenwerking en afstemming moeten zoeken met je collega's van de vier gemeenten. We verwachten creativiteit maar ook iemand die gestructureerd werkt. Je bent een gedreven en doorgewinterde communicatieadviseur met aantoonbare ruime ervaring in een vergelijkbaar traject of organisatie. Ook beschik je over een afgeronde opleiding op hbo-niveau.

Als jij degene bent die in ons profiel past, vragen we je te solliciteren. Jouw motivatiebrief met cv ontvangen we graag voor vrijdag 27 januari 2017 via sollicitatie@eemsmond.nl. De gesprekken staan gepland voor woensdag 1 februari 2017 in het gemeentehuis in Uithuizen.

Het salaris (peildatum 1 januari 2017) bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.277 (aanloopschaal 8) en maximaal € 3.712 (functieschaal 9) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast hebben wij vanaf 1 januari 2017 een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van16,3% bovenop je brutosalaris (het IKB).

Omdat het om een tijdelijke functie gaat bestaat de mogelijkheid dat de arbeidsrelatie vastgelegd zal worden middels detachering, payroll of andere constructie.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lex Diederiks, manager Diensten gemeente Eemsmond, via telefoonnummer (0595) 437555.