Nieuwsbericht Studente Sociale Geografie en Planologie doet onderzoek naar herindeling BMWE-gemeenten

Gepubliceerd op: 29 november 2017 11:50

Onderstaande enquête van studente Gabriele Keppels staat op onze herindelingswebsite www.bmwe-gemeenten.nl. Omdat er ook veel medewerkers inwoners zijn van onze gemeenten hebben we de enquête ook op intranet geplaatst.

Beste lezer,

Gabriela
Mijn naam is Gabriela Keppels. Als studente  Sociale Geografie en Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen doe ik een onderzoek naar de herindeling van de BMWE-gemeenten. Ik ben benieuwd naar uw mening als inwoner van 1 van de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum of Eemsmond over deze herindeling. Hoe waardeert u de gemeentelijke herindeling? En welke rol kan burgerparticipatie gaan spelen binnen de nieuwe gemeente? Vul de enquête in en laat het weten! Daarnaast kunt u ook uw ideale gemeentegrens tekenen. Bij het openen van de link krijgt u een uitleg hoe u dit kunt doen.

De enquête is volledig anoniem. Ik verwerk de gegevens in mijn bachelor scriptie. De resultaten worden enkel voor deze scriptie gebruikt. Invullen kost naar verwachting 5 – 10 minuten.

Hartelijk dank voor uw deelname aan mijn onderzoek!

Met vriendelijke groet,
Gabriela Keppels, Studente Sociale Geografie & Planologie

De enquête-periode is inmiddels voorbij