Nieuwsbericht Typisch Het Hogeland?

Gepubliceerd op: 15 mei 2018 17:05

Waar denkt u aan bij de woorden 'Het Hogeland'? Wat is typisch voor dit gebied? Een bijzondere plek, een gezellig evenement, iets 'dat we hier altijd zo doen'... De gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond vormen vanaf 1 januari 2019 samen Het Hogeland. Elk van deze vier gemeenten heeft haar eigen mooie plekken, evenementen en gebruiken. Maar wat vind u typisch voor het hele gebied?

Wat is voor u typisch Het Hogeland? Een uitspraak, een foto, een gedicht? Een evenement, een recept of een tekening? Laat het ons weten met een reactie of een persoonlijk bericht op de facebookpagina BMWE2019, of mail uw 'Typisch Het Hogeland' met toelichting naar programmabureau@bmwe-gemeenten.nl. Stuurt u een foto of gedicht in dat niet van uzelf is? Zorg dan voor naam van de maker en zijn of haar toestemming.

De mooiste inzendingen krijgen een plekje op deze website, op de facebookpagina BMWE2019 en op de gemeentepagina 'Op weg naar Het Hogeland'.

Typisch Het Hogeland oproep