Nieuwsbericht Gemeentepagina 'Op weg naar Het Hogeland'

Gepubliceerd op: 18 april 2018 15:55

Onder de titel 'Op weg naar Het Hogeland' publiceren de BMWE-gemeenten een serie gemeentepagina's in de Ommelander Courant. De eerste editie is veschenen op 19 april. Doel is om inwoners te informeren over de vorming van gemeente Het Hogeland. Per 1 januari 2019 gaan Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond op in deze nieuwe gemeente.

´Op weg naar Het Hogeland´ - editie 19 april 2018

Wilt u de gemeentepagina in uw mailbox ontvangen? Neem dan gratis een e-mailabonnement.

Op de gemeentepagina staat nieuws over de dienstverlening van de nieuwe gemeente en ook veelgestelde vragen over de herindeling komen voorbij. Vaste rubriek is een interview met inwoners die een initiatief zijn gestart om het mooie Hogeland nog leefbaarder te maken. Voor de rubriek 'Typisch Het Hogeland' vragen de gemeenten inwoners om een foto, gedicht, illustratie, een uitspraak of zelfs een recept, dat typisch is voor 'Het Hogeland'. Een speciale column van Hogelanders Erik de Graaf en Otto van Kalkhoven maakt de pagina compleet. Dit duo schrijft, naast hun wekelijkse column met foto in de Ommelander Courant, speciaal voor de themapagina een variant die de cultuurhistorie van de vier gemeenten belicht.

Geïnformeerd

Samen met deze website, de Facebookpagina BMWE2019 en het Twitteraccount BMWE2019 zorgt de gemeentepagina ervoor dat u zowel op digitale als niet-digitale manieren geïnformeerd wordt. 'Op weg naar Het Hogeland' verschijnt eens in de vier à zes weken in de Ommelander Courant.

Op weg naar Het Hogeland