Nieuwsbericht Werving griffier Het Hogeland van start

Gepubliceerd op: 06 februari 2018 16:05

De werving voor een beoogd griffier voor de nieuwe gemeente Het Hogeland is gestart. De gemeente zoekt een energieke en ontwikkelgerichte beoogd griffier die samen met raadsleden en collega's werkt aan het vormgeven van de nieuwe griffie en aan het ondersteunen en adviseren van de raadsleden.

Het profiel voor de griffier is tot stand gekomen samen met werving- en selectiebureau Castanho. Het sluit aan bij de Visie Ruimte, de bestuurlijke uitwerking daarvan en de door de raad geformuleerde visie op de identiteit van de raad. De procedure wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Het streven is dat de nieuwe griffier voor de zomer van 2018 begint.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met drs. Ellen Bruin van Castanho, tel.nr. 06-20303256. U kunt solliciteren tot en met 19 februari 2018 via www.castanho.nl/vacatures.