Nieuwsbericht Werving nieuwe gemeentesecretaris Het Hogeland

Gepubliceerd op: 22 december 2017 10:15

Net voor de kerstdagen start de werving van een beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur voor de nieuwe gemeente Het Hogeland. Het Hogeland zoekt een beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur die samen met bestuurders, medewerkers en inwoners werkt aan het vormgeven van de nieuwe gemeente met ruim 48.000 inwoners. Het streven is dat de nieuwe secretaris in het voorjaar van 2018 begint.

Meer informatie

Het profiel voor de nieuwe gemeentesecretaris is tot stand gekomen samen met werving- en selectiebureau Castanho. Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met drs. Ellen Bruin van Castanho, tel.nr. 06-20303256. U kunt solliciteren tot en met 9 januari 2018 via www.castanho.nl/vacatures.