Nieuwsbericht Wat vindt u van deze website? Laat het ons weten en win een leuke prijs!

Gepubliceerd op: 17 oktober 2017 11:55

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website over de herindeling. Hier kunt u voortaan terecht voor informatie over het proces op weg naar de nieuwe gemeente Het Hogeland. Tegelijkertijd zijn ook de Facebookpagina www.facebook.com/bmwe2019 en het Twitteraccount @BMWE2019 over de herindeling van start gegaan.

Wat vindt u van deze herindelingswebsite?

Vul de enquête in en proef Het Hogeland!

Wij zijn benieuwd naar uw mening over deze website. We hopen dat u een reactie achterlaat. Dat kan eenvoudig door online de korte enquête invullen. Meedoen kost u ongeveer twee minuten. Onder de eerste 50 inwoners die dat doen, verloten we 10 manden met streekproducten uit Het Hogeland.

Betrokkenheid voorop

Burgemeester Marijke van Beek van de gemeente Eemsmond lanceerde de website namens de vier gemeenten: "Ik kijk ernaar uit om met deze website, de facebookpagina en het twitteraccount nog meer inwoners mee te nemen op weg naar de nieuwe gemeente Het Hogeland". De vier burgemeesters vinden het belangrijk dat de inwoners bij de herindeling betrokken worden: "Informatie en betrokkenheid staan voorop", zeggen ze eensgezind.

Deze website is een tijdelijke website; na 1 januari 2019 verschijnt de nieuwe website voor de gemeente Het Hogeland.

Lancering herindelingswebsite
Burgemeester Michels, burgemeester Van Beek, burgemeester Van Lente en burgemeester Wiersma
slaan de handen ineen bij de lancering van de herindelingswebsite www.bmwe-gemeenten.nl