Nieuwsbericht Werkt u mee aan de inrichting van de gemeentebalies Het Hogeland?

Gepubliceerd op: 20 september 2018 15:15

"Dit is mien laand, mien Hogelaand."

Is t de lucht achter Oethoezen, de weg van Lains noar Klooster? De meulens, de moaren, de kerken en de börgen? Of een dörpsstroat en t koolzoad in de blui?

Wat is voor u typisch voor Het Hogeland? Welke beeld koestert u en hebt u daar foto's van? Als u dat met de nieuwe gemeente Het Hogeland wilt delen, doet u de gemeente een groot plezier. Want dat wat u als inwoner typisch Hogelands vindt, wil de gemeente graag verwerken in fotowanden voor de balies van de toekomstige gemeentekantoren in Winsum, Bedum, Leens en Uithuizen. Zo blijft de trots op het unieke Hogeland in beeld.

Wilt u uw beeld van het Hogeland met ons delen? Dat kan tot 10 oktober. Uw foto kunt u mailen naar communicatie@bmwe-gemeenten.nl. We kijken uit naar uw bijdrage!

Een foto insturen

Uw foto moet minimaal 1 Mb per m2 en/of 300 dpi zijn om te kunnen worden gebruikt voor de fotowand. U kunt zowel zwart-wit als kleurenfoto's insturen, net als actuele foto's en foto's van vroeger. Vermeld ook de locatie van de foto, of de gebeurtenis waar de foto is genomen.

Toestemming

We zijn op zoek naar foto's uit het gebied van de toekomstige gemeente Het Hogeland. Foto's die buiten de grenzen van Het Hogeland vallen, worden niet gebruikt. Als u personen fotografeert, vraag vooraf toestemming voor de publicatie van de foto. Wanneer u een foto instuurt, geeft u automatisch toestemming voor het gebruik en eventueel het bewerken van deze foto door de BMWE-gemeenten. Uw bijdrage wordt uitsluitend gebruikt voor de fotowanden, zonder vermelding van naam en zonder betalingsverplichting.

Balie gemeentehuis Winsum